What the F*ctor!

Alles begint met een goed idee

Een handleiding zit daar helaas niet bij, waardoor het voor ondernemers vaak best lastig is om dat punt te bereiken. De voornaamste reden hiervoor is dat vernieuwing en innovatie vaak buiten de comfortzone of het eigen expertise ligt. Daarnaast biedt enkel een goed idee ook geen garantie op succes. Het is van zovéél factoren afhankelijk en het kan in de kleinste details zitten!

Met Factor Ferket bied ik niet alleen de je de frisse blik en inspiratie, maar óók alle ervaring die nodig is om de gewenste versnelling en vernieuwing te vinden. Inclusief de aansluiting van strategische partners en de beste professionals uit mijn rijke netwerk die de kans op succes zullen vergroten.

Kortom: in mijn rol ben ik de aanjager en de verbindende factor tussen alles en iedereen.

Verkennen

Leuk, een visie. Leuk, een droom. Maar hoe gaan we dit voor elkaar boksen? De operatie heeft altijd voorrang. Er moet onderzoek gedaan worden en gekeken worden waar de mogelijkheden liggen.

Verbinden

Alles staat met elkaar in contact. Het gaat om de mens, en de ‘magie’ die je samen kunt ontwikkelen. De juiste mensen, juiste flow: samen doelen bereiken. 1+1=3

Aanjagen

De richting is er. De route is net uitgestippeld, nu dient de versnelling gevonden te worden. Met je team en nieuwe partners alles in goede banen leiden. Let’s go!

Prikkelen

Strategisch kijken waar de ruimte zit, en andere invalshoeken bedenken die tot de verbeelding spreken. “The art of looking sideways”.

verrassen

Een vernieuwende zienswijze, de bijhorende inzichten en nieuwe contacten. Refuel de vernieuwing!

Vernieuwen

Zonder visie is er geen toekomst. Innoveren waar het moet en waar het kan. Gefocust op wat de klant vraagt.

De Kennismaking

De honorering

Ik hanteer verschillende honoreringsmogelijkheden; afgebakende afspraken per project, een abonnementsvorm of voor bepaalde onderdelen zelfs ook een prestatievergoeding.

We vinden altijd een vorm die voor alle partijen het beste werkt.

Get in touch!

Get in touch!